I 2005 startet Peer Veiby og Erling Bentzen samarbeid for å bistå større kunder på prosjekter som krever tverrfaglig kompetanse

Veiby Økonomi AS er et regnskapsbyrå som ble etablert av Peer Veiby i 2003. Veiby er nå del av ECIT group som består av 300 regnskapsbyråer i Skandinavia. Advokatfirmaet Bentzen AS ble etablert i 1941, og er i dag et av distriktets største advokatfirmaer. Erling Bentzen er 3. generasjon i firmaet.

2005 startet Peer og Erling samarbeid ettersom de ønsket å tilby særlig bedriftskunder en fullstendig og skreddersydd rådgivningspakke.

I 2006 kjøpte de en eierseksjon i HM 49 og i 2007 kunne selskapene flytte inn i nye lokaler.

I 2012 ble Agnethe Børresen ansatt for blant annet å drifte virksomhetens fellesfunksjoner.

I 2012 bestemte Peer at han ville konsentrere seg om regnskap og økonomi og solgte derfor ut revisordelen i Veiby Økonomi til BDO, ett av landets største aktører innen revisjon og rådgivning.

I 2015 ble Peer og Erling med å starte Mitt sentralbord som er et selskap som tilbyr sentralbordtjenester til bedrifter over hele landet.

I 2016 bestemte Peer seg for å bli en del av ECIT group. Det er en sammenslutning av regnskapsfirmaer i Skandinavia, med tilsammen rundt 300 ansatte.

Veiby Økonomi og advokatfirmaet Bentzen er i dag et kontorfellesskap med bred tverrfaglig kompetanse til fordel for deg som kunde.